Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Το μεσημέρι στην ανακρίτρια ο 39χρονος

1 month ago 4

Σήμερα στις 13:00 πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας ο 39χρονος, ο οποίος δολοφόνησε την 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία της 28χρονης κοπέλας.

Το ηχητικό ντοκουμέντο με την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία της 28χρονης, η οποία παρακαλούσε να την συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της γιατί κινδύνευε, για να λάβει την απάντηση «το περιπολικό δεν είναι ταξί», πυροδότησε εξελίξεις στην υπόθεση.

Έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

Πηγές της αστυνομίας σημειώνουν: «Το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εστάλη ατόφιο, από χθες, από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ».

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων. Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται ως μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς, και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100», ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους».

Επίσης, σημειώνουν ότι «μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν».

Διαβάστε ακόμη

Άγιοι Ανάργυροι: Τι είπε ο φρουρός του ΑΤ, που «κλώτσησε το μαχαίρι»

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-