H Renault στη Γενεύη με σημαντικές πρεμιέρες

2 months ago 10

H RENAULT θα βρίσκεται από σήμερα στο 91ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2024, σε περίπτερο 2.900 τετραγωνικών μέτρων (Hall 4), εκεί όπου θα γίνει και η αποκάλυψη του Renault 5 E-Techelectric (θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. ώρα Ελλάδας, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο περίπτερο και θα μεταδοθεί ζωντανά).

Το Renault 5 E-Tech electric είναι το πρώτο όχημα που περιλαμβάνει το Reno, το διαδραστικό avatar της Renault. Στο κέντρο του περιπτέρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν με αυτόν τον νέο, έξυπνο και φιλικό συνταξιδιώτη που έχει μοναδικό «χαρακτήρα».

Παράλληλα, θα υπάρχουν δύο τεχνολογικές παρουσιάσεις της Ampere:

  • μία για τη νέα πλατφόρμα AmpR Small (το 5 E-Tech electric είναι το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί αυτήν την πλατφόρμα EV κατηγορίας Β)
  • μία ακόμα για τον νέο ηλεκτροκινητήρα, τον αμφίδρομο φορτιστή και τη βελτιστοποιημένη μπαταρία του Renault 5 E-Techelectric

Στο περίπτερο της Renault θα φιλοξενείται επίσης μια συλλογή από merchandizing του Renault 5 που όλα τους στολίζονται με το ποπ εικονίδιο της μάρκας. Το κατάστημα, The Originals, θα πουλά αντικείμενα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από γαλλικές μάρκες, όπως ένα τραπέζι ποδοσφαίρου Bonzini, μια σανίδα του σερφ ShapersClub, ένα μάλλινο πουλόβερ SaintJames και ένα ηλεκτρικό σκούτερ Plume.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-