Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ζήτησαν να καταθέσουν ξανά η μητέρα και η αδελφή της

2 months ago 18

Η αδελφή της ομολόγησε τον περασμένο Νοέμβριο ότι αυτή σκότωσε την 23χρονη, αλλά η ομολογία της είχε «κενά»

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε χαλί στο πεζοδρόμιο της οδού Τύχης στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή της ομολόγησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, ότι σκότωσε τη Φαίη μόνη της, αν και η ομολογία της είχε κάποια «κενά». Η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά που έμεναν μαζί με την 23χρονη και τα παιδιά της στο διαμέρισμα, κατηγορούνται για τη βάναυση μεταχείριση της Φαίης, τους άγριους ξυλοδαρμούς, την εξώθηση της στην πορνεία, τη διακοπή κύησης και τελικά τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδελφή της Φαίης, όπως και η μητέρα τους, ζήτησαν να καταθέσουν εκ νέου στην ανακρίτρια, με σκοπό να δώσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση. «Η μητέρα τους είχε καταθέσει, πως το βράδυ που δολοφονήθηκε η Φαίη, η ίδια δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε φύγει στις 21:30. Είχε πάει σε μια κυρία, που πρόσεχε τα βράδια. Το πρωί που επέστρεψε, ρώτησε πού ήταν η Φαίη και της είπαν, ότι το κορίτσι δεν είχε επιστρέψει. Έτσι, πήγε και δήλωσε την εξαφάνισή της την επόμενη μέρα» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Από τη δημοσιογραφική έρευνα έχει προκύψει, ότι η μητέρα της δεν ήταν όλο το βράδυ στο σπίτι της κυρίας, αλλά γύρω στις 3 παρά είχε επιστρέψει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς της. Αύριο θα καταθέσουν στον ανακριτή. Ενδεχομένως να δούμε, ότι η μητέρα μαζί με τη μικρότερη κόρη της μετέφεραν τη σορό της Φαίης στο σημείο όπου βρέθηκε», εξήγησε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-