Η Έλενα Ακρίτα «κατέβασε» την αιχμηρή ανάρτηση με στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη

2 weeks ago 4

Η Έλενα Ακρίτα «κατέβασε» τη σημερινή (20.11.2023) αιχμηρή ανάρτηση με στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη, μέσω της οποία εξαπέλυε πυρά με αποδέκτη ή αποδέκτες πρώην ή νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην επίμαχη ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα έγραφε «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε», χωρίς να κάνει σαφές αν σχετίζεται με την κόντρα της με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τον Νίκο Βούτση, που σήμερα της επιτέθηκε μέσω δήλωσή του, ή άλλο πρώην ή νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε μιλήσει για «βούρκο» στον ΣΥΡΙΖΑ με την Έλενα Ακρίτα να απαντά σε έντονο ύφος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επανήλθε μιλώντας για διαστρεβλώσεις των φράσεών του και ψηφιακό του λιντσάρισμα.

Επίσης ο Νίκος Βούτσης (που κι αυτός έχει αποχωρήσει) σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον Νάσο Ηλιοόπουλο, μιλώντας για πολιτικό θράσος της Έλενας Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα άφησε αυτά να πέσουν κάτω, και με νέα ανάρτηση πετά «καρφιά» χρησιμοποιώντας στίχους του Μανόλη Αναγνωστάκη.

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε» ήταν οι στίχοι που επέλεξε η Έλενα Ακρίτα για να απαντήσει.

Σημειώνεται πως με τον ίδιο στίχο είχε απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Βουλή, σε διαξιφισμό τους λίγο πριν τις εκλογές του 2019.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-