Η Φάρμα: Πρώτη απαιτητική δοκιμασία ασυλίας και γκρίνια

1 month ago 6

Την προηγούμενη εβδομάδα η γαλάζια ομάδα στη «Φάρμα» χωρίστηκε σε στρατόπεδα, με αφορμή την ασυλία, που έδωσε η Έλενα Καραμβάση στον Γιώργο Τσάμη.

Στο συμβούλιο, ο Νίκος Παρλάντζας έδωσε τη δική του εκδοχή σε σχέση με τις κατηγορίες, που δέχτηκε από την Πηνελόπη Ορφανουδάκη, για τη συμπεριφορά του απέναντι στην αγελάδα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε την κατακλείδα σε όλη αυτή τη δυσάρεστη παρεξήγηση. Στη Μονομαχία του Αχυρώνα, η Ελεονώρα Κεσίδου υπερίσχυσε με 3-1 απέναντι στην Πηνελόπη και κατάφερε εξασφαλίσει την παραμονή της στη «Φάρμα».

Η Έλενα αισθάνεται ήδη την απουσία της Πηνελόπης, ενώ λίγο αργότερα συζητά με τον Γιώργο Γιαννακίδη για τις παρεξηγήσεις, που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους και αποφασίζουν να κηρύξουν ανακωχή.

Ο Γιώργος Τσάμης καταφθάνει με το γράμμα, που άφησε η Πηνελόπη. Το διαβάζει σε όλη την ομάδα και μαθαίνουν ποιον όρισε αρχηγό.

Στην πράσινη ομάδα κάποιοι ενοχλούνται από συμπεριφορές συμπαικτών τους, αλλά δεν το εκφράζουν ανοιχτά. Η Γεωργία Τσάμη μιλάει για φαλλοκρατισμό μέσα στην ομάδα. Άραγε σε ποιον αναφέρεται; Ψίθυροι και τακτικές ακούγονται από τη σκηνή. Θα επηρεάσουν, άραγε, το, έως τώρα, καλό κλίμα της ομάδας;

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, έρχεται με ένα τρακτέρ γεμάτο κορμούς, για να ζεστάνει τους παίκτες. Βέβαια, καμία δουλειά δεν γίνεται μόνη της στη «Φάρμα», αφού οι παίκτες θα πρέπει να τους κόψουν μόνοι τους.

Στη συνέχεια, επιβλέπει τις κατασκευές στα μπάνια. Τι έχει να πει για την απόδοση των δύο ομάδων; Τα πήγαν καλά στην αποστολή; Πριν φύγει τους δίνει δύο ξυπνητήρια, ένα δώρο που δεν φαίνεται να τους ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα θα τους βοηθά να ξυπνούν στην ώρα τους.

Έρχεται η ώρα για την 1η Δοκιμασία Ασυλίας, όπου οι παίκτες θα πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια και να συνεργαστούν, για να μεταφέρουν πήλινα δοχεία χωρίς να σπάσουν.

«Τι είχαμε, τι σπάσαμε» το όνομα της δοκιμασίας και η ομάδα που θα καταφέρει να την κερδίσει θα είναι αυτή που θα εξασφαλίσει την ασυλία αλλά και ένα νόστιμο έπαθλο!

Ποια ομάδα θα ηττηθεί και θα λάβει μέρος στο καθιερωμένο συμβούλιο; Αυτή τη φορά ο 1ος μονομάχος ορίζεται με έναν μάλλον παράδοξο τρόπο. Ποια είναι η αντίδραση της ομάδας σε σχέση με την επιλογή του; Ο/Η μονομάχος πιστεύει ότι βρίσκεται δίκαια σε αυτή τη θέση;

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-