Η Hyundai αποκάλυψε το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1»

3 months ago 31

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε το «IONIQ 5 N NXP1», ένα πρωτότυπο μοντέλο εξοπλισμένο με πρωτότυπα σπορ εξαρτήματα N Performance, στο Tokyo Auto Salon του 2024.

Η Hyundai Motor Company σχεδιάζει να βελτιώσει την εμπειρία κατοχής ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων με τα N Performance Parts, η οποία ξεκίνησε αρχικά το 2019 και συνεχίζει να αναπτύσσει εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων εξαιρετικής ποιότητας. Συνεχίζοντας από οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE). H Hyundai N σχεδιάζει να προσφέρει εξειδικευμένα σπορ εξαρτήματα για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα N, συμπεριλαμβανομένου του IONIQ 5 N.

Το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1» αναδεικνύει μια σειρά βελτιώσεων ειδικά για μοντέλα N που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στο εγγύς μέλλον. Διαθέτει μπροστινό splitter από ανθρακονήματα, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, αεροτομή πίσω φτερού, τροχούς ελαφρού κράματος με ανθρακονήματα, τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης και χαμηλωμένες αναρτήσεις. Το εσωτερικό του πρωτότυπου μοντέλου αναβαθμίζεται περαιτέρω με επενδύσεις Alcantara και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα.

Ξεκινώντας με το IONIQ 5 N, η Hyundai N θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων N Performance Parts σε όλα τα μοντέλα N.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-