Η Hyundai αποκάλυψε το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1» στο Tokyo Auto Salon

2 months ago 8

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε το «IONIQ 5 N NXP1», ένα πρωτότυπο μοντέλο εξοπλισμένο με πρωτότυπα σπορ εξαρτήματα N Performance, στο Tokyo Auto Salon του 2024.

Η Hyundai Motor Company σχεδιάζει να βελτιώσει την εμπειρία κατοχής ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων με τα N Performance Parts, η οποία ξεκίνησε αρχικά το 2019 και συνεχίζει να αναπτύσσει εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων εξαιρετικής ποιότητας.

Συνεχίζοντας από οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), όπως τα Elantra N, i30 N και i20 N, η Hyundai N σχεδιάζει να προσφέρει εξειδικευμένα σπορ εξαρτήματα για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα N, συμπεριλαμβανομένου του IONIQ 5 N.

Το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1» αναδεικνύει μια σειρά βελτιώσεων ειδικά για μοντέλα N που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στο εγγύς μέλλον. Διαθέτει μπροστινό splitter από ανθρακονήματα, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, αεροτομή πίσω φτερού, τροχούς ελαφρού κράματος με ανθρακονήματα, τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης και χαμηλωμένες αναρτήσεις.

Το εσωτερικό του πρωτότυπου μοντέλου αναβαθμίζεται περαιτέρω με επενδύσεις Alcantara και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα.

Ξεκινώντας με το IONIQ 5 N, η Hyundai N θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων N Performance Parts σε όλα τα μοντέλα N.

«Το 2024, η Hyundai Motor Company θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός ως ηγέτης στην αγορά των εξαρτημάτων βελτίωσης κατάλληλων για τη νέα εποχή των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων, όπως αποδεικνύεται με το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1», δήλωσε ο κ. Joon Park, Vice President του N Brand Management Group.

«Δεν περιοριζόμαστε μόνο στα εξαρτήματα βελτιώσεων. Αναπτύσσουμε επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής λογισμικού, όπως η βαθμονόμηση ήχου και η ρύθμιση της ανάρτησης του οχήματος μέσω Over-the-Air αναβαθμίσεων, που θα ανοίξουν μια εντελώς νέα κατηγορία εξατομίκευσης των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων για ένα συναρπαστικό μέλλον στην κοινότητα των βελτιώσεων».

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-