Η Hyundai Motor Company θα ηγηθεί της επανάστασης των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων με τη δημιουργία IONIQ Lab

2 months ago 39

Η Hyundai Motor Company προχωρά στη δημιουργία του IONIQ Lab στο True Digital Park στην Μπανγκόκ. Η άφιξη της νέας εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και το βραβευμένο IONIQ 5, επιδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος μέσω της βιώσιμης καινοτομίας σε όλο τον κόσμο.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το IONIQ Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία με την Hyundai Mobility Thailand.

Ο κ. Jae Gyou Chung, CEO της Hyundai Mobility Thailand Company, δήλωσε: «Το IONIQ Lab ξεκινά ένα ακόμη συναρπαστικό κεφάλαιο στο ταξίδι της μάρκας IONIQ, μετά τo επιτυχημένο λανσάρισμα του IONIQ 5 στην Ταϊλάνδη. Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο μέλλον χωρίς συμβιβασμούς.

Το IONIQ Lab θα χρησιμεύσει ως κόμβος καινοτομίας και βιωσιμότητας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων σε ένα μέρος δείχνει την αφοσίωση της χώρας στη διαμόρφωση του μέλλοντος της κινητικότητας. Το IONIQ Lab έχει σχεδιαστεί για να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο «Pioneer Playground» — ένα σύγχρονο κέντρο που στοχεύει στην ενίσχυση της ελευθερίας της κινητικότητας, της συνδεσιμότητας, της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η εγκατάσταση παρέχει έναν δυναμικό χώρο για εξερεύνηση των έξυπνων τεχνολογιών και προϊόντων της μάρκας IONIQ.»

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-