Η Κιάρα Φεράνι «τζόκερ» στο εξώφυλλο του L' Espresso - Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη η διάσημη influencer

3 months ago 5

Την Κιάρα Φεράνι παρουσιάζει το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό L’ Espresso στο τελευταίο του εξώφυλλο. Η φωτογραφία της έχει υποστεί επεξεργασία που κάνει τη διάσημη influencer να μοιάζει με τζόκερ.

Όπως έγινε γνωστό, η influencer Κιάρα Φεράνι «εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν τη δυνατότητας προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρίας που εκδίδει το L’ Espresso».

«Ένα πολυσύνθετο δίκτυο εταιριών, μια ατέλειωτη σειρά από μερίδια μετοχών. Με ιδιαίτερους εταίρους, μάνατζερ υπό έρευνα και εργαζόμενους με χαμηλές απολαβές, η ινφλουένσερ ηγείται μιας αυτοκρατορίας όπου η διαφάνεια δεν αποτελεί συνήθεια», έγραψε το περιοδικό.

🔴 Ferragni Spa: il lato oscuro di Chiara. La rete ingarbugliata dell’influencer a capo di un impero in cui la trasparenza non è di casahttps://t.co/azcTbAdHOu

— L’Espresso (@espressonline) March 7, 2024

Ο σύζυγός της Ιταλίδας influencer, ο ραπ τραγουδιστής Φέντετς, απάντησε εξοργισμένος ότι «τώρα περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα στην οποία να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του εκδότη του, του ιδιοκτήτη εταιριών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο».

Ο Φέντετς, με τη σειρά του, ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία στην οποία ο Αματούρο μοιάζει με τζόκερ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-