Η «ΘΥΡΑ 7» για τη δολοφονία Λυγγερίδη: «Αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί, αλλά ποτέ δεν υποκινήσαμε κανέναν προς αυτή την κατεύθυνση»

1 week ago 8

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το τραγικό επεισόδιο στο Ρέντη με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη επανήλθε στην επικαιρότητα την περασμένη Δευτέρα, όταν η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στο τελευταίο στάδιο της επιχείρησης «Δαμόκλειος σπάθη» με δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές.

Οι 67 συλλήψεις των συνολικά 160 ανθρώπων που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση αφορούν οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και το μεσημέρι της Τετάρτης η ΘΥΡΑ 7 πήρε θέση για όλα όσα γίνονται και γράφονται.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΣΦΠ καταδικάζουν το τραγικό γεγονός, αναλαμβάνουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, συμπληρώνοντας ωστόσο πως ουδέποτε υποκίνησαν, ώθησαν ή όπλισαν κάποιον προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7 κάνει λόγο για «τσουβάλιασμα», μιλά για ξέπλυμα της τραγωδίας των Τεμπών και στέκεται στο σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν άνδρα των ΜΑΤ να βρίζει χυδαία έναν πατέρα με το παιδί του που είχαν εγκλωβιστεί στα δακρυγόνα των επεισοδίων του Ρέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ΘΥΡΑΣ 7»:

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ ,ΟΠΑΔΟΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ,ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ,ΑΡΧΗΓΟΣ…

ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ με ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΦΙΑΣΚΟ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ,η ηθική που μας διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία η κυβέρνηση, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΓΑΓΩΝΤΑΣ αδέρφια, πατεράδες, γυναίκες μανάδες!

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ σκυλιά.

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, ότι ποτέ δεν υποκινήσαμε και δεν ωθήσαμε, ούτε οπλίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Η ΘΥΡΑ 7 έχει αποδείξει διαχρονικά ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ το γήπεδο μας, είτε είναι το Καραϊσκάκη, είτε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ, αυτό είναι καθολικά παραδεκτό.
Όπως και το ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ την ΘΥΡΑ 7.

Η έρευνα που έγινε ήταν πολύμηνη, βρέθηκαν πολλά ευρήματα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, όχι όμως τον διασυρμό χαρακτήρων, Όχι όμως το τσουβάλιασμα γενικώς και αορίστως, που στηρίζεται σε ένα μάρτυρα με κωδική ονομασία…

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ κύριοι της αστυνομίας και της κυβέρνησης, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ “ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ” που συγκαλύπτετε!

Τα εκατομμύρια των οπαδών θα σας δώσουν την απάντηση την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

ΥΓ 1 . ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ μετά τα επεισόδια στου ΡΕΝΤΗ αστυνομικός των Μ.Α.Τ, ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ σε πατέρα και παιδί που έχουν ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ μέσα στα ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ “ΕΣΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ”, ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; Ότι θέλει ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-