Ηλίας Βρεττός: «Πώς σώθηκα για δεύτερη φορά» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοκαριστικό τροχαίο

1 month ago 8

Για το δεύτερο τροχαίο όπου κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του μίλησε ο Ηλίας Βρεττός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε πως «αν δε φορούσα κράνος και μπουφάν, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί».

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού για το τροχαίο στη Γλυφάδα το οποίο έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο, ο Ηλίας Βρεττός λέει πως σώθηκε λόγω των μέτρων ασφαλείας που ακολουθεί πάντα, και προτρέπει να τα εφαρμόζουν όλοι οι οδηγοί.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου. Όπως πριν πέντε χρόνια, έτσι και αυτή τη φορά, σώθηκε.

«Θέλω να πω ότι δεν ήθελα να ανησυχήσω κανέναν, απλά επειδή το τρακάρισμα που έγινε χθες στη Γλυφάδα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος που τράβαγε βίντεο, φοβήθηκα μην ανέβει κάτι άλλο πριν ενημερώσω εγώ ο ίδιος. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να κάνω την ανάρτηση…», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημα.

«Για έναν λόγο βγήκα σήμερα (σ.σ. 04.11.2023) στην εκπομπή σας. Για να πω ότι είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που σώζομαι από αυτά που πρέπει όλοι να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μια μηχανή. Πριν πέντε χρόνια, αν δε φορούσα ζώνη, δε θα ήμουν εδώ και δε θα μιλούσαμε τώρα. Πιστέψτε με, επειδή χθες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο, αν δε φορούσα το κράνος και το μπουφάν μου, δε ξέρω τι θα είχε συμβεί.

Σίγουρα δε θα ήμουν σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Βγήκα για να περάσω αυτό το μήνυμα, κυρίως στα νέα παιδιά που βλέπω για μαγκιά, για να μη χαλάσει το μαλλί και δε ξέρω τι άλλο, να καβαλάνε μηχανή χωρίς κράνος και να το έχουν για να προστατεύει τον αγκώνα ή να νομίζουν ότι είμαστε άτρωτοι – γιατί αυτό παθαίνουμε… – θα πρέπει όλα αυτά να μας γίνουν βίωμα…», πρόσθεσε.

«Δε πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα. Εκεί που πήγαινα με τη μηχανή μου σε ένα στενό, στο κέντρο της Γλυφάδας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δε θέλω να μπω σε διαδικασίες πως και τι γιατί υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση στην τροχαία… Είδα ξαφνικά ένα αμάξι μπροστά μου… Θυμάμαι ότι ήμουν στην άσφαλτο και σκέφτηκα ”τώρα θα σηκωθώ;”.

Σηκώθηκα όρθιος κατευθείαν για να τσεκάρω τα αντανακλαστικά. Η μηχανή έχει γίνει σμπαράλια. Το μπαμ ήταν τόσο δυνατό που κατέβηκε κόσμος από δυο τετράγωνα πάνω… Ευτυχώς, έχω μόνο λίγους μώλωπες και μελανιές», κατέληξε ο Ηλίας Βρεττός.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-