Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος πατέρας που απήγαγε το παιδί του από το νοσοκομείο

4 months ago 12

Φωτογραφία: Pixabay

09/03/2024 10:10

|

THESTIVAL TEAM

Συνελήφθη ένας 32χρονος Ρομά, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση αρπαγής βρέφους από το γενικό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο ίδιος, φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας, και πήρε το βρέφος από τον θάλαμο που νοσηλευόταν, χωρίς την συγκατάθεση των αρμοδίων γιατρών.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Το βρέφος, εντοπίστηκε αργότερα σε συγγενείς του 32χρονου που το είχε αφήσει ο ίδιος, οι οποίοι με την σειρά τους το παρέδωσαν οικειοθελώς στην αστυνομία, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρει το enikos.gr, γίνεται μνεία ότι δυνάμει παραγγελίας της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Άρτας, είχε διαταχθεί η φιλοξενία και η φύλαξη του βρέφους, για λόγους διασφάλισης της ζωής και της υγείας του, από το Γ.Ν. Άρτας στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, προκειμένου να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του, σε περίπτωση που χρειαστεί η αφαίρεση επιμέλειας από αυτήν και η ανάθεσή του σε έτερο κατάλληλο συγγενικό πρόσωπο ή Ίδρυμα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-