«Με κυνήγησαν άλλες 2 φορές» λέει στο newsit.gr το 18χρονο θύμα της επίθεσης με σφυρί τον Γεωργιανό στο Γυμνάσιο

3 weeks ago 3

«Μου έριξε στο κεφάλι με το σφυρί και μαχαίρωσε τον διευθυντή στην κοιλιά» λέει στο newsit.gr ο 18χρονος Νιγηριανός που δέχτηκε το πρωί της Τρίτης (26.03.2024) από 19χρονο Γεωργιανό στο Γυμνάσιο στην Κυψέλη.

Από την επίθεση του Γεωργιανού στο Γυμνάσιο της Κυψέλης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ο 18χρονος Νιγηριανός και ο διευθυντής του σχολείου.

Ο 18χρονος δηλώνει στο newsit.gr πως η αρχή του κακού έγινε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας όταν πάλι ο Γεωργιανός δράστης προσπάθησε να στήσει κι άλλο σκηνικό. «Την Πέμπτη αυτός μου είπε “γιατί έβρισες τον μπαμπά μου;”. Εγώ τότε του είπα “δεν έκανα τίποτα, άσε με ήσυχο».

Όμως το «κυνήγι» από τον Γεωργιανό, σύμφωνα με το 18χρονο θύμα, δεν έληξε εκεί. «Την Παρασκευή με ακολούθησαν μετά το σχολείο όταν πήγαινα σπίτι μου. Ήταν πολλοί. Εγώ φοβήθηκα και πήρα δύο μπουκάλια μπύρας για να αμυνθώ. Πήγα σπίτι μου. Το είπα και στον πατέρα μου».

Μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου όμως, ο 19χρονος δράστης επέστρεψε και πάλι, αυτή την φορά μέσα στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών.

«Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή είχαμε μπει στην τάξη και ξαφνικά ήρθε αυτός. Μου φώναξε και με χτύπησε”, περιγράφει το θύμα στο newsit.gr και συνεχίζει λέγοντας» σηκώθηκα να πάω στον διευθυντή. Στις σκάλες έβγαλε το σφυρί και μου έριξε στο κεφάλι. Ήρθε ο διευθυντής και τότε τον μαχαίρωσε στην κοιλιά”.

Τέλος, το θύμα από τη Νιγηρία μας λέει “δεν φοβάμαι. Είναι η τελευταία μου χρονιά σε αυτό το σχολείο”, προσπαθώντας πλέον να ξεχάσει το παρ’ ολίγο μοιραίο πρωί, που μπορεί να του κόστιζε τη ζωή.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένος και αγανακτισμένος να αποδοθεί δικαιοσύνη, είναι ο πατέρας του 18χρονου ο οποίος, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει “φοβηθήκαμε πολύ, είχε μαχαίρι. Θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μας”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-