Ηρακλής: Κάθετα αντίθετος με την διεξαγωγή χωρίς κόσμο, του αγώνα με τον Αιολικό

3 months ago 10

07/03/2024 18:10

|

THESTIVAL TEAM

Η Super League 2 ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της Δευτέρας (11/03) μεταξύ του Ηρακλή και του Αιολικού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στην Αριδαία, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι κάνουν λόγο για απόφαση – σοκ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση διεξαγωγής του αγώνα χωρίς θεατές.

Σημειώνει δε, ότι έλαβε αρνητικές απαντήσεις για να παίξει σε Κατερίνη ή Κοζάνη, ενώ υποστηρίζει πως παλεύει για να αλλάξουν τα δεδομένα και να αγωνιστεί παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρει:

«ΣΟΚ στον ΗΡΑΚΛΗ.

Ενώ από το πρωί εξασφαλίστηκε το παραχωρητήριο από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αριδαίας κι έπειτα από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε εκπρόσωπος της Superleague 2 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, η διοργανώτρια αρχή, ως όφειλε, προχώρησε στον ορισμό του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ τη Δευτέρα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ωστόσο, με έγγραφο που απέστειλε στις 2 το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας προς τη Superleague 2, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε άμεσα την ΠΑΕ, ότι το γήπεδο δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις τέλεσης ποδοσφαιρικού αγώνα κι έτσι δεν μπορεί να δώσει έγκριση για τη διεξαγωγή του.

Κατόπιν διαβουλεύσεων, Αστυνομία και Λίγκα πρότειναν στην ΠΑΕ να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της Αριδαίας κεκλεισμένων των θυρών, κάτι το οποίο βρήκε κάθετα αντίθετους τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι παλεύουν για να διεξαχθεί ο αγώνας με την παρουσία των φιλάθλων μας.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που υπήρξαν αρνητικές απαντήσεις από τα γήπεδα της Κατερίνης και της Κοζάνης στα αιτήματα της ΠΑΕ για διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Δευτέρας στα γήπεδα αυτά».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-