Θεσσαλονίκη: Αθώος ο πατέρας για ενδοοικογενειακή απειλή προς την ανήλικη κόρη του

2 weeks ago 3

Το δικαστήριο τον αθώωσε για την πράξη της ενδοοικογενειακής απειλής που του είχε απαγγελθεί.

«Εξεδήλωσε την εύλογη δυσφροσύνη του για το παιδί του, όπως όλοι οι γονείς. Η δυσφροσύνη του είναι ότι θα αλλάξει ριζικά η ζωή του ανήλικου παιδιού του. Ήταν πολύ ψύχραιμος. Δεν προέκυψε ότι ο πατέρας απηύθυνε στην ανήλικη απειλές ότι θα την αναγκάσει να κάνει έκτρωση», ανέφερε, νωρίτερα, στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας, ζητώντας την απαλλαγή του. Είχε προηγηθεί καταγγελία της 16χρονης στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

«Φοβάμαι πως θα είμαι η επόμενη Κυριακή»

Αυτή ήταν μια μόνο από τις συνολικά 9 υποθέσεις για περιστατικά, συνδεόμενα με ενδοοικογενειακή βία ή απειλή, που εισήχθησαν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί η καταδίκη σε συνολική φυλάκιση 19 μηνών, με 3ετή αναστολή, ενός άνδρα, 51 ετών, που κρίθηκε αφορμάρης επειδή έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου τής πρώην συζύγου του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, μεταξύ άλλων, για φθορά ξένης περιουσίας αθέτηση περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί για μη πρόσβαση της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

«Τον είδα από το μπαλκόνι να περνάει κάτω από το σπίτι μου με το φορτηγό. Μπήκα αμέσως μέσα διατί φοβάμαι για τη ζωή μου και των παιδιών μου. Είμαι σίγουρη ότι το έκανε αυτός» ανέφερε η καταγγέλλουσα η οποία εξέφρασε φόβους για τη ζωή της. «Έχει ορκιστεί ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά. Φοβάμαι ότι θα είμαι το επόμενο θύμα όπως η κοπέλα στην Αθήνα» ανέφερε, τονίζοντας ότι μετά από προηγούμενα γεγονότα βίας που κατήγγειλε, οι αστυνομικοί της εγκατέστησαν στο κινητό τηλέφωνο την εφαρμογή «panic button».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-