Μπράβοι διέπρατταν ξυλοδαρμούς σε νυχτερινά κέντρα και έκαναν επεισόδια σε γήπεδα – Συλλήψεις

1 month ago 6

Οργάνωση μπράβων που εμπλέκονται σε επιθέσεις σε βάρος πελατών νυχτερινών κέντρων καθώς και σε βάρος φιλάθλων, εξάρθρωσε πριν μερικές   το Τμήμα Εκβιαστών με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε συνολικά οκτώ συλλήψεις.

Τα μέλη της εν λόγω συμμορίας εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο επιθέσεις σε βάρος ενεργεία αστυνομικών στο Γκάζι ενώ αποκαλύφτηκε ότι έχουν ιστορικό σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους, όπου έχουν καταγραφεί να επιτίθενται στους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN τον περασμένο Σεπτέμβριο μια παρέα θαμώνων δέχεται τα δολοφονικά χτυπήματα των μπράβων του καταστήματος σε ένα μπαρ στο Γκάζι. Μέσα στην παρέα υπήρχε και αστυνομικός. Ξαφνικά οι μπράβοι αρχίζουν να απειλούν με όπλο, να τους σημαδεύουν στο πρόσωπο και στα πόδια και μετά άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Ο λόγος γιατί είχαν τσακωθεί με τον σερβιτόρο του καταστήματο

 Παρόμοιο περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μαρτίο και πάλι εντός ενός νυχτερινού καταστήματος στο Γκάζι. Τότε οι δράστες χρησιμοποιώντας κοκκάλινα γάντια αναβάτη μοτοσυκλέτας, προκειμένου να προκαλέσουν μεγαλύτερης έκτασης, σωματικές βλάβες  και τραυμάτισαν παρέα πελατών  των οποίων, και πάλι, ο ένας εν ενεργεία αστυνομικός.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-