Καρδίτσα: Στο διοικητήριο θα στεγαστούν δυο τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

3 months ago 25

Στέγη αποκτούν επιτέλους δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που λειτουργούν στην Καρδίτσα.

Το Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα στεγάζονται στο νέο Διοικητήριο της Καρδίτσας, αμέσως μετά την αποπεράτωση του.

Αυτό συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χ. Μπιλλίνης, μετά τη συνάντηση τους. Στη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πορεία των έργων αποπεράτωσης του νέου Διοικητηρίου στην Καρδίτσα, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2025 και του μετέφερε την πρόθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να διαθέσει χώρους του Διοικητηρίου για τη στέγαση των δύο τμημάτων.

 Στο διοικητήριο θα στεγαστούν δυο τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Οι χώροι του νέου Διοικητηρίου επαρκούν για να στεγάσουν και τα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου που λειτουργούν στην Καρδίτσα, αλλά αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα από τα κτίρια στα οποία στεγάζονται σήμερα. Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών και με την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο Διοικητήριο τα δύο τμήματα θα αποκτήσουν στέγη, ώστε να προσφέρουν απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό τους έργο.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε με τον Πρύτανη την Πέμπτη, ενώ σήμερα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του νέου Διοικητηρίου, συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Τέλιο και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-