Κασσελάκης για πριμ στους δημοσίους υπαλλήλους: Γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες

2 weeks ago 9

Φωτογραφία: Intime

29/04/2024 13:30

|

THESTIVAL TEAM

Πυρά κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την σημερινή εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πριμ αποδοτικότητας 15% στους δημοσίους υπαλλήλους.

Σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει λόγο για «γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες».

«O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. “Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε”. Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες. Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καταλήγοντας, επισημαίνει ότι «για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. «Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε». Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες.

Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) April 29, 2024

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-