Κασσελάκης στο TikTok για το νομοσχέδιο για τις παραλίες: “Όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές”

3 months ago 11

07/03/2024 15:30

|

THESTIVAL TEAM

Με ένα βίντεο στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης «απαντά» στην ανάρτηση του Πρωθυπουργού πριν τρεις ημέρες, όπου έδινε διευκρινίσεις για το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ που αφορά στις παραλίες. 

Στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο νέος νόμος, εκτός των άλλων, διασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες για όλους τους πολίτες και προβλέπει αυστηρότερα πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τον νόμο και καταπατούν τις παραλίες.

Επίσης, απαντώντας στα διάφορα fake news, ο πρωθυπουργός εξηγεί ότι το νομοσχέδιο δεν ρυθμίζει πολεοδομικά ζητήματα, αφού είναι του υπ. Οικονομικών. «Άρα δεν επηρεάζει καμία διάταξη που αφορούν τους όρους δόμησης. Εκεί που δεν επιτρεπόταν δεν θα επιτρέπεται και τώρα η δόμηση», λέει. 

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του TikTok ανέφερε: «Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές». 

Δείτε το βίντεο:

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-