Κατσουράνης: "Τιμή για την Ελλάδα ο τελικός της OPAP Arena, ελπίζω να είναι μία ελληνική ομάδα"

2 months ago 11
CONFERENCE LEAGUE

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ 23.02.2024 | 14:23

 "Τιμή για την Ελλάδα ο τελικός της OPAP Arena, ελπίζω να είναι μία ελληνική ομάδα" Ο Κατσουράνης στην κλήρωση στης UEFA για το Conference League PRINT SCREEN

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι αυτός που έκανε την κλήρωση του Conference League ως πρεσβευτής του τελικού της 29ης Μαΐου στην "OPAP Arena", με τον θρύλο της Εθνικής Ελλάδας να εύχεται να συμμετάσχει σε αυτόν -τουλάχιστον- μια ελληνική ομάδα.

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι αυτός που έβγαλε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Conference League, με τους "ερυθρόλευκους" να αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Δικέφαλο του Βορρά τη γνώριμη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο πρεσβευτής του τελικού της 29ης Μαΐου στην "OPAP Arena", ρωτήθηκε πριν την κλήρωση για την ευκαιρία που δίνεται στην Ελλάδα να αναλάβει μία μεγάλη διοργάνωση.

"Ελπίζω μια ελληνική ομάδα να φτάσει στον τελικό. Είναι πιθανό αφού υπάρχουν μόνο 16 ομάδες. Όλη η Αθήνα περιμένει τον τελικό σε ένα νέο και πολύ καλό στάδιο. Για την Ελλάδα είναι τιμή να έχει τελικό στην Αθήνα. Το να παίζεις σε μια διοργάνωση της UEFA είναι για όλους τους παίκτες ξεχωριστό. Τα συναισθήματα είναι πολλά, το να αντιμετωπίζεις συλλόγους από διαφορετικές χώρες είναι φανταστικό, γνωρίζεις καταπληκτικά γήπεδα και τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα", ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης στο πρώτο του σχόλιο πριν την κλήρωση.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-