Κέιτ Μίντλετον: Με πρησμένο πρόσωπο και γυαλιά ηλίου – Ο λόγος που ο βρετανικός Τύπος δεν δημοσίευσε φωτογραφίες της μετά την εγχείρηση

3 months ago 12

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον μετά τη χειρουργική επέμβαση, που υποβλήθηκε στην κοιλιά, τον Ιανουάριο.

Τα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και άλλων χωρών, χωρίς κανένα δισταγμό δημοσίευσαν στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσα στο αυτοκίνητο, στην θέση του συνοδηγού, δίπλα στην μητέρα της Κάρολ.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που την απαθανάτισε ο φακός από την ημέρα των Χριστουγέννων και μετά το χειρουργείο που έκανε το νέο έτος.

Η Κέιτ Μίντλετον στις παπαρατσικές αυτές φωτογραφίες διακρίνεται να έχει πρησμένο πρόσωπο και να φορά γυαλιά ηλίου, ενώ δεν συνοδεύεται από άλλα μέλη της οικογένειά της ή από την ασφάλειά της.

Η Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη της εμφάνιση μετά την επέμβαση

Και ενώ οι φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει παντού, οι διαδικτυακές και έντυπες εκδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αρνούνται να τις δημοσιεύσουν.

Όπως εξηγεί ο βασιλικός συντάκτη του ITV, Chris Ship, αυτό συμβαίνει από σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της πριγκίπισσας.

«Υπάρχουν παπαρατσικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Δεν τις δημοσιεύουμε από σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή, ενώ αναρρώνει από την εγχείρησή της στο χρονοδιάγραμμα που μας δόθηκε. Απ’ όσο γνωρίζω, κανένας άλλος βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ή εφημερίδα δεν έχει δημοσιεύσει τις φωτογραφίες», τονίζει.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «το Παλάτι του Κένσινγκτον απηύθυνε επίσης έκκληση ώστε να μπορέσει η Κέιτ να αναρρώσει σε ιδιωτικό χώρο, κάτι που ο βρετανικός Τύπος έχει σεβαστεί».

Ο Ship αναφερόταν στην ανακοίνωση του Παλατιού για την Κέιτ, που επιβεβαίωσε ότι θα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας διέγραψε από την ιστοσελίδα του ότι η πριγκίπισσα θα παραστεί στο Trooping the Color, στην μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή το καλοκαίρι καθώς δεν επιβεβαιώθηκε από το Κένσινγκτον.

Why the British press isn’t publishing the new pictures of the Princess of Wales as first official engagement after op revealed #KateMiddleton #PrincessofWales #RoyalFamily https://t.co/TwuPKTvhhF

— Entertainment Daily (@EntDailyUK) March 5, 2024

Κανένα νέο για την υγεία της

Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια τα Χριστούγεννα και νοσηλεύτηκε στην κλινική του Λονδίνου στα μέσα Ιανουαρίου για μια «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά».

Το Παλάτι απέφυγε να διευκρινίσει τον λόγο της επέμβασης, αλλά το Harper’s Bazaar έμαθε ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τότε ότι οι υποχρεώσεις της Κέιτ αναβάλλονται μέχρι το Πάσχα και ότι η ίδια ελπίζει πως το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη ομαλότητα για τα παιδιά της, ενώ ζήτησε να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Στη συνέχεια, για αρκετές εβδομάδες επικράτησε σιγή ιχθύος από το Παλάτι και τους υπόλοιπους βασιλείς σχετικά με την κατάστασή της.

Ωστόσο, μετά την αύξηση των εικασιών στο διαδίκτυο σχετικά με το πού βρισκόταν η πριγκίπισσα, το Κένσινγκτον ανέφερε σε δήλωση που μοιράστηκε στο Bazaar ότι «ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-