Famagusta: Η ανατριχιαστική σκηνή για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο που συγκλόνισε το κοινό (video)

3 months ago 13

22/01/2024 08:48

|

THESTIVAL TEAM

Το «Famagusta» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου και το τηλεοπτικό κοινό ήδη ξεχώρισε τις αγαπημένες του ερμηνείες. Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη που υποδύεται Χαρίτα Μάντολες, ξεκινάει να περιγράφει τις θηριωδίες που έζησε στα 27 της, όταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο άφησε πίσω της συντρίμμια.

«Πόσο χρονών είστε;» είναι η πρώτη ερώτηση που δέχεται. Εκείνη απαντά: «Είμαι 27 χρονών, είμαι ακριβώς όσο ήμουν εκείνη την ημέρα, από τότε σταμάτησα να μεγαλώνω, γιατί περιμένω τη μέρα που θα γυρίσω πάλι πίσω, στο σπίτι μου, ελεύθερη. Θα ανέβω εκεί στον τόπο που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και θα ανάψω ένα καντήλι για τις ψυχές τους. Άμα γυρίσω πίσω στο σπίτι μου τότε θα αρχίσω να ζω και να μεγαλώνω πάλι» λέει ως Χαρίτα Μάντολες και η ερμηνεία της συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

Τα μηνύματα για την ηθοποιό έπεσαν βροχή στο Twitter, με τους περισσότερους να γράφουν, πως η ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη, τους έφερε ρίγη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-