Κρανίου τόπος στην Αμυγδαλιά - Μεγάλες καταστροφές από τη φωτιά στην Κάρυστο

1 month ago 8

Κρανίου τόπος στην Αμυγδαλιά Καρύστου μετά τη φωτιά! Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα χθες (4.11.2023) και άφησαν πίσω τους ένα κατεστραμμένο τοπίο, με τις εικόνες από ακόμη ένα σημείο της Εύβοιας να είναι αποκαρδιωτικές.

Η φωτιά ξέσπασε το Σάββατο το μεσημέρι στην Αμυγδαλιά Καρύστου και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Μετά από 24 ώρες, φάνηκε το μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω της, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να την ελέγξουν νωρίς σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το evima.gr, η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της από το χωριό της Αμυγδαλιάς. Πάνω από 100 ζώα κάηκαν ενώ αποθήκες με ζωοτροφές και μελίσσια έγιναν στάχτη. Ζημιές προκλήθηκαν στο νεκροταφείο του χωριού και το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.

«Δυστυχώς η ζημιά είναι ανυπολόγιστη» δήλωσε στο evima.gr ένας κάτοικος της περιοχής.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο νωρίς το πρωί. Στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη με 24 οχήματα και 56 πυροσβέστες λόγω πολλών διάσπαρτων μικροεστιών αλλά και για να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-