Με πανάκριβο ιταλικό κοστούμι ο Πούτιν εξαπολύει μύδρους κατά της Δύσης

1 month ago 5

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει κοστίσει πολλά στους Ρώσους πολίτες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίζεται με ένα πανάκριβο ιταλικό κοστούμι μάρκας Brioni, αξίας άνω των 7.000 λιρών, και μιλάει για τις προσπάθειες του ΝΑΤΟ να καταλάβει τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ρώσος πρόεδρος εθεάθη να φορά το κοστούμι σε ένα φόρουμ στη Μόσχα. Η ετικέτα του σακακιού του έγινε ορατή, όταν σήκωσε το χέρι του, επιδιώκοντας να δείξει στο ακροατήριο ότι ένας Ρώσος μπορεί να πίνει με τρεμάμενα χέρια.

Φημίζεται για τα ακριβά γούστα του

Το κανάλι Telegram Ne TV σχολίασε: «Ο Πούτιν μιλάει για την επιθυμία του ΝΑΤΟ να καταλάβει τη Ρωσία, τη διαφθορά της Δύσης και τη σημασία της υποκατάστασης των εισαγωγών με ένα κοστούμι Brioni από ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, την Ιταλία.»

Ως γνωστόν, ο Ρώσος Πρόεδρος φημίζεται ότι για τα πολυτελή γούστο του. Άλλωστε ένα τέτοιο κοστούμι θα κόστιζε 7.000 λίρες πριν από τις επιμέρους προσαρμογές. Η τιμή του κοστουμιού συγκρίνεται με μια μέση σύνταξη στη Ρωσία που ανέρχεται σε 38,49 λίρες την εβδομάδα.

Η ετικέτα που δείχνει την επωνυμία του κουστουμιού

Θέλει να εγκαταλείψουν τα δυτικά αγαθά

Παράλληλα με τα ακριβά δυτικά γούστα του έχει δώσει εντολή στους αξιωματούχους να εγκαταλείψουν τα δυτικά αγαθά.  Πρέπει πλέον να χρησιμοποιούν κατώτερης ποιότητας επίσημα αυτοκίνητα ρωσικής κατασκευής.

Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται για ρούχα, ο ίδιος δεν φαίνεται να εφαρμόζει τους κανόνες στον εαυτό του. Και η απόδειξη δεν είναι άλλη από την εμφάνιση του με ένα πανάκριβο κοστούμι σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Μόσχα.

Δείτε το βίντεο

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-