Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

2 months ago 10

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με την Τροχαία θα ισχύσουν και στα 2 ρεύματα της εθνικής οδού, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης. Οι ρυθμίσεις αυτές θα είναι προσωρινές και τα μηχανήματα θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών, ενώ παράλληλα προς ενημέρωση των οδηγών θα υπάρχει ζώνη προειδοποίησης 800 μέτρων. Επίσης κάθε τμήμα που θα ασφαλτοστρώνεται θα παραδίδεται σε κυκλοφορία σε διάστημα κατ' ελάχιστον 7 ημερών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ρεύμα της εθνικής προς τη Λαμία, οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από τη χιλιομετρική θέση 17,200 ως τη χιλιομετρική θέση 18,900 ως τις 15 Μαρτίου. Τα έργα θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα από Δευτέρα ως Σάββατο, από τις 22:00 το βράδυ ως τις 6:00 το πρωί. Συγκεκριμένα θα γίνει αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και σε τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Αθήνα

Σχετικά με το ρεύμα προς Αθήνα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη χιλιομετρική θέση 27,300 ως τη χιλιομετρική θέση 25,300, εξίσου ως και τις 15 Μαρτίου. Οι εργασίες θα γίνονται Δευτέρα με Σάββατο από τις 21:00 το βράδυ ως τις 06:00 το πρωί της επόμενης. Επίσης θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της ΛΕΑ του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. ενώ η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές, ενώ το μέγιστο μήκος αποκλεισμού δεν θα ξεπερνάει τα 2 χιλιόμετρα.

Παράλληλα θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και από την χιλιομετρική θέση 17,300 ως τη χιλιομετρική θέση 15,169 το χρονικό διάστημα ως τις 8 Μαρτίου, Δευτέρα ως και Πέμπτη από τις 21:00 το βράδυ ως τις 06:00 το πρωί της επόμενης. Σε αυτή την περίπτωση αναμένεται αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της ΛΕΑ του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Η Αστυνομία θα προχωρήσει σε ολικό αποκλεισμό του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου στους κλάδους εισόδου και εξόδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., ενώ και στις 2 περιπτώσεις οι οδηγοί θα οδηγούνται για είσοδο και έξοδο από τον Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-