Φλώρινα: Εκπαιδευτικά προγράμματα χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

2 months ago 7

Εβδομαδιαία πεντάωρα εκπαιδευτικά προγράμματα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα προγράμματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα τις ώρες 15:30-21:00, στην Αίθουσα Εκπαιδεύσεων του Τμήματος (Ημιώροφος Διοικητηρίου).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος, τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η, ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχουν Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (BLS/AED), τριετούς ισχύος. Οι ομάδες των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνούν τα 12 άτομα, ώστε να τηρούνται οι προδιαγραφές Πιστοποίησης και το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ ανά άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://forms.gle/Jm2fGQBR5WjtmXum8 , ή στο mail του Τμήματος: [email protected], στο οποίο όμως είναι απαραίτητο να δηλώσουν το πλήρες ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους. Θα τηρηθεί χρονολογική σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή.

Το πρώτο 5ωρο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 12/2/2024, και θα επιλεγούν-ενημερωθούν για αυτό οι 12 πρώτοι/ες της χρονολογικής σειράς υποβολής στοιχείων. Οι ακολουθούσες 12άδες της χρονολογικής σειράς, θα ενημερώνονται κατά παρόμοια χρονολογική προτεραιότητα για τις επόμενες Δευτέρες (πχ 19/2/2024, 26/2/24, 4/3/24 κ.ο.κ.), καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής θα συνεχίζονται.

Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται στην προαναφερόμενη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αλλά και στο τηλέφωνο 2385350596 (Γραφείο ΕΕΣ Φλώρινας).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-