Λαμία - ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς κόσμο η αναμέτρηση της Κυριακής

4 months ago 11
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ 08.03.2024 | 20:05

Φάση από την αναμέτρηση Λαμία - ΑΕΚ Φάση από την αναμέτρηση Λαμία - ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η ΔΕΑΒ με νέα ανακοίνωση της την Παρασκευή (8/3) το βράδυ έκανε γνωστό πως το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΚ την Κυριακή θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο καθώς η γηπεδούχος ομάδας δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο ή έγγραφο πως οι κάμερες στο γήπεδο λειτουργούν κανονικά.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας έκανε γνωστό την Πέμπτη (7/3) το βράδυ πως η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των playoffs θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο καθώς δεν λειτουργούσαν όλες οι κάμερες στο γήπεδο των γηπεδεούχων.

Απόφαση που έφερε την αντίδραση της Λαμίας που με ανακοίνωση της σημείωσε πως τοποθετήθηκαν οι τρεις κάμερες που έλειπαν και ζήτησε από τη ΔΕΑΒ να κάνει νέο έλεγχο.

Το βράδυ της Παρασκευής (8/3) όμως η ΔΕΑΒ με νέα ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΚ την Κυριακή (10/3) θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο καθώς η γηπεδούχος ομάδας δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο ή έγγραφο πως οι κάμερες στο γήπεδο λειτουργούν κανονικά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι, με την υπ' αριθμ. 7/08-03-2024 απόφασή της, απέρριψε την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ' αριθμ. 6/2024 απόφασής της, καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Ως εκ τούτου, ισχύει η υπ' αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο, όπως ο νόμος ορίζει".

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-