Εμπαπέ: "Το μέλλον μου; Θα πάω ήρεμος στο Euro"

3 weeks ago 4
ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 25.03.2024 | 08:40

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024 Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024 @2024 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες για το μέλλον του και θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στο Euro 2024 με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν προτίθεται να συνεχίσει στην Παρί μετά το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως η Ρεάλ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, με το γεγονός αυτό να αποτελεί δικλείδα ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γαλλίας όταν θα έρθει η ώρα της τελικής φάσης του Euro 2024.

Αυτό φρόντισε μάλιστα να το κάνει ξεκάθαρο με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο και ο ίδιος την επομένη της ήττας της Γαλλίας σε διεθνή φιλική αναμέτρηση από την Γερμανία, με τον 25χρονο Γάλλο σούπερ σταρ να δηλώνει:

"Το μέλλον μου; Όταν θα έρθει η ώρα του Euro ο κόσμος θα μάθει. Είμαι πολύ ήρεμος για αυτό το ζήτημα. Το μέλλον μου δεν αποτελεί πια θέμα συζήτησης στον σύλλογο, ουδείς μου μιλάει για αυτό το θέμα τώρα πια.

Και θα πάρω μέρος στα τελικά του Euro με ήρεμο κεφάλι".

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-