Μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετάξουν πάνω από ολόκληρη τη χώρα - Δείτε πού και πότε

1 month ago 4

Τα μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας θα πραγματοποιήσουν διελεύσεις στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ…

Η Πολεμική Αεροπορία ετοιμάζεται να γιορτάσει τον προστάτη της και στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας θα γίνουν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΑ αναφέρονται αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες που τα μαχητικά θα πετάξουν πάνω από πόλεις και νησιά.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, διελεύσεις σχηματισμών μαχητικών αεροσκαφών άνωθεν μεγάλων πόλεων και ακριτικών νησιών.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Περί τις 09:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν  Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας-Κεφαλονιάς-Πάτρας-Μεθώνης-Καλαμάτας-Ταινάρου-Κυθήρων-Μονεμβασιάς-Ύδρας-Ναυπλίου-Τρίπολης-Άμφισσας-Λαμίας.

2. Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν  Λάρισας-Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών-Βέροιας- Νάουσας-Έδεσσας-Φλώρινας-Καστοριάς-Ιωαννίνων-Κέρκυρας-Ερεικούσσας-Οθωνών-Παξών-Καρδίτσας-Τρικάλων

3.  Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν Σερρών-Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης-Λήμνου-Άγιου Ευστράτιου-Μυτιλήνης-Χίου-Οινουσών-Ψαρών-Σκύρου-Βόλου.

4. Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν Ρεθύμνου-Ηρακλείου-Αγ.Νικολάου-Καρπάθου-Καστελόριζου-Ρόδου-Σύμης-Τήλου-Κω-Καλύμνου-Λέρου-Σάμου-Σαντορίνης-Χανίων.

Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθεί διέλευση μαχητικών αεροσκαφών άνωθεν της περιοχής της Αττικής στο διάστημα 11:00 μέχρι 12:00 στο πλαίσιο δοκιμαστικής για τον επίσημο Εορτασμό του Προστάτη της ΠΑ».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-