Madrid Open: Πού θα δείτε τους αγώνες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

1 week ago 3
MADRID OPEN

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 27.04.2024 | 09:58

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024 Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024 © 2023 MARK BAKER / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς. Πού θα δείτε τις αναμετρήσεις.

Το "Arantxa Sanchez Stadium" θα αποκτήσει έντονο ελληνικό χρώμα το Σάββατο (27/04), με το πρόγραμμα στο Madrid Open να περιλαμβάνει τόσο την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά όσο και τη δεύτερη αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη.

Το πρόγραμμα στο κορτ θα ανοίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 7) που θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Μοντέιρο (Νο 118 στον κόσμο), με στόχο την πρόκριση στους "16" του τουρνουά της Μαδρίτης. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 12:00 και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6 HD.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο 6) από την πλευρά της επιβλήθηκε της Ντόνα Βέκιτς στο πρώτο της παιχνίδι στην Μαδρίτη και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, όπου θα κοντραριστεί με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς (Νο 33), στη δεύτερη συνάντησή τους μετά από τη μάχη που έδωσαν στο Τορόντο προ διετίας όπου βγήκε νικήτρια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέσα από τρία σετ.

Ο αγώνας της Σάκκαρη είναι προγραμματισμένος για τις 14:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 6.

Σημειώνεται ότι ο Τσιτσιπάς θα βρει στη φάση των "32" έναν εκ των Λεχέτσκα ή Μετζέντοβιτς, αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Μοντέιρο, ενώ αν η Σάκκαρη πάρει το εισιτήριο για τις "16" καλύτερες της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της τη νικήτρια του ζευγαριού Μάια-Ναβάρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

  • 12:00 Madrid Open: Τιάγκο Μοντέιρο - Στέφανος Τσιτσιπάς / COSMOTE SPORT 6 HD
  • 14:00 Madrid Open: Σλόαν Στέφενς - Μαρία Σάκκαρη / Novasports 6
Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-