Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: Οι δράστες παρακολουθούσαν μεθοδικά την οικογένεια του 32χρονου

1 week ago 3

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου αλβανού υπηκόου στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Live News ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος μετά τις δολοφονίες που είχε διαπράξει το 2021 και το 2022 στην Αλβανία, είχε καταφύγει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, ενώ μέχρι πρόσφατα έμενε στο Ντουμπάι. Εκτός από τη χώρα μας και την αραβική μεγαλούπολη, έχει περάσει από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Οι Αρχές εκτιμούς, ότι η διαμονή του 32χρονου σε διαφορετικές χώρες, έχει περισσότερο να κάνει με την εμπλοκή του στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, για την οποία είναι γνωστός στις αλβανικές αρχές και όχι τόσο για να καλύψει τα ίχνη του, καθώς φέρεται να εμπλέκεται και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στη χώρα του. Την τελευταία εβδομάδα ο 32χρονος ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να δει τη σύζυγο και το παιδί του.

Όλα δείχνουν, ότι οι εκτελεστές του 32χρονου παρακολουθούσαν μεθοδικά τη σύζυγο και το παιδί του στην Ελλάδα, με το εν ψυχρό «χτύπημα» να γίνεται μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος. Άγνωστο παραμένι ακόμα, αν οι δράστες ζουν στη χώρα μας ή ήρθαν μόνο και μόνο για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου του 32χρονου και διέφυγαν στο εξωτερικό.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-