Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη

2 weeks ago 5

12/04/2024 18:20

|

THESTIVAL TEAM

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της στην «Super Katerina», μεταξύ άλλων, μίλησε για την κατάρα των χωρισμών στο «Survivor» αλλά και την απόφαση του Σάκη Κατσούλη να κλείσει ένα από τα καταστήματά του.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξα το 19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη» απάντησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά.

«Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας. Κοιτάμε να είμαστε καλά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-