Μαριάντα Πιερίδη στο «Live News»: «Ο γιος μου δέχεται bullying και ζήτησε να αλλάξει σχολείο»

2 months ago 15

Μετά την αποκάλυψη που έκανε με ανάρτηση της στο Instagram, ότι ο γιος της πέφτει θύμα bullying στο σχολείο, η γνωστή τραγουδίστρια, Μαριάντα Πιερίδη, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί το παιδί της. 

«Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Μιλάμε για τέσσερα χρόνια τώρα, και δεν έχει αντιμετωπιστεί, όπως θα έπρεπε. Έτσι, νομίζω, δικαίως, αναρωτήθηκα πώς αντιμετωπίζουν άλλοι γονείς τέτοια θέματα», είπε η Μαριάνντα Πιερρίδη για το bullying που δέχεται ο γιος της.

Ερωτηθείσα πώς αντιμετωπίζει το συστηματικό bullying που δέχεται ο γιος τα τελευταία 4 χρόνια απάντησε ότι της ζήτησε να αλλάξει σχολείο, με την τραγουδίστρια – παρουσιάστρια να προσθέτει: «Προσπαθώ να εξηγήσω στο παιδί μου ότι η λύση δεν είναι να φεύγουμε από το πρόβλημα, αλλά να μένουμε και να το αντιμετωπίζουμε. Εξηγώ στον γιο μου ότι το πρόβλημα είναι το άλλο παιδί που δεν βρίσκει βοήθεια. Προσπαθώ παράλληλα, να τον θωρακίσω. Τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα. Έχω κάνει τα πάντα, απλώς δεν έχω φθάσει στα άκρα, να πάω να κάνω καταγγελία στο Υπουργείο ή να κάνω μήνυση».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-