Μαρινάκης για το επεισόδιο έξω από το σπίτι του Πιερρακάκη: Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί

3 months ago 5

Φωτογραφία: Intime

07/03/2024 22:40

|

THESTIVAL TEAM

«Δεν εκβιαζόμαστε» ήταν το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη αφότου μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους» οι οποίοι επιτέθηκαν στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, εκεί όπου μένει η οικογένειά του.

«Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω» επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη για την επίθεση:

«Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του. Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω».

Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του.
Δεν εκβιαζόμαστε.

— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) March 7, 2024

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-