Μαριώ: Είναι ταλαιπωρημένο κορίτσι αυτό, έλεγε για μένα ο Άγιος Παΐσιος

3 months ago 6

Όσα είπε η Μαριώ για την άγνωστη συγγένεια με τον Άγιο Παΐσιο!

Στην μακρινή και άγνωστη, ομολογουμένως, συγγένεια με τον Άγιο Παΐσιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαριώ όταν βρέθηκε καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ.

“Τελευταία έχω μάθει πως είχα συγγένεια με τον Άγιο Παΐσιο, έχει δέκα χρόνια που το έμαθα. Δεν το ήξερα. Το έμαθα από τις ξαδέλφες μου ενώ η μητέρα μου δεν μου το είχε πει ποτέ.

Η μαμά μου ήταν τόσο πικραμένη που έχασε τη μαμά της, μέσα στο καΐκι που ερχόταν το ’23 μαζί με την μαμά του Παϊσίου και την πέταξαν στη θάλασσα τη μαμά της.

Ήταν μεγάλο πλήγμα, μιας και η μαμά μου ήταν το πιο μεγάλο παιδί στην οικογένεια” εξήγησε, αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια.

“Δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε για τον Παΐσιο και εμένα με βρήκαν οι ξαδέλφες μου όταν έκανα μια εμφάνιση στα Γιάννενα. Κάποια στιγμή μου είπε ο ρεσεψιονίστ του χώρου που τραγουδούσα: “Κυρία Μαριώ, ήρθαν δυο κοπέλες οι οποίες λένε ότι είναι ξαδέλφες σου”. Του είπα ότι εκεί πέρα δεν γνώριζα κανέναν”.

“Μετά όμως ήρθαν πιο αργά και της είδα και μου είπαν ότι είμαστε δεύτερα ξαδέλφια γιατί “η μαμά σου και ο παππούς Παΐσιος είναι πρώτα ξαδέλφια”. Εκεί το έμαθα και δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω αλλά μου είπαν ότι ο παππούς Παΐσιος με ήξερε.

“Μην την πειράζετε, είναι ταλαιπωρημένο κορίτσι αυτό! Αφήστε την εκεί που είναι, ανεβαίνει ένα Γολγοθά αυτό το κορίτσι” έλεγε ο Παΐσιος” υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μαριώ στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-