Θεσσαλονίκη: Επτά συλλήψεις για ηχορύπανση σε καφέ και μπαρ το τριήμερο

1 month ago 3

04/03/2024 10:45

|

THESTIVAL TEAM

Στη σύλληψη επτά υπευθύνων καταστημάτων καφέ και μπαρ προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές το περασμένο τριήμερο, καθώς όπως διαπιστώθηκε έπαιζαν μουσική σε… αυξημένα ντεσιμπέλ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης: “Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες της 01-03-2024 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 04-03-2024, αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου και Καλαμαριάς συνέλαβαν συνολικά επτά (7) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-