Μέμος Μπεγνής: Δεν ονειρεύτηκα ποτέ να έχω ένα παιδί στο σπίτι

1 month ago 7

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Μέμος Μπεγνής στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την σχέση που έχει με τα παιδιά αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί ο ίδιος να γίνει πατέρας μίλησε, από καρδιάς, ο Μέμος Μπεγνής όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “I love Σου Κου” του ΑΝΤ1. 

“Αν υποσυνείδητα το επηρέασε το γεγονός ότι δεν είχα σχέση με τον πατέρα μου, δεν το ξέρω. Ενσυνείδητα όχι ενώ τα αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά.

Έχω την ανιψιά μου, την Λυδία που είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και θα πάω να παίξουμε, θα πάμε να ψωνίσουμε, θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα κάνουμε κατασκευές και κουλουράκια…

Με λατρεύει, την λατρεύω αλλά δεν ονειρεύτηκα ποτέ να έχω ένα παιδί σπίτι” τόνισε ο ηθοποιός.

“Καθόλου δεν με τρομάζει η ευθύνη. Ίσα ίσα που θεωρώ έντιμο αυτό που λέω, χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ, γιατί δεν νιώθω έτοιμος.

Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν νιώθει έτοιμος να κάνει ένα παιδί, πιστεύω ότι είναι έντιμο να το λέει από το να λέει ότι θέλει παιδί. Αν δεν το θέλεις, το παιδί δεν σου φταίει σε τίποτα”.

“Ένας άνθρωπος που κάνει ένα παιδί, το κάνει συνήθως στα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Ε, δεν μπορώ να διανοηθώ πως στα καλύτερα χρόνια της ζωής μου θα είμαι πάνω από ένα παιδί και θα το μεγαλώνω.

Θέλω να ζήσω τη ζωή μου, αυτό λέω πάντα” παραδέχθηκε, επίσης, ο Μέμος Μπεγνής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-