Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Καθυστερήσεις στην ψηφοφορία λόγω Πλεύσης Ελευθερίας – Διαβάζουν μία προς μία τις 205 διατάξεις

4 months ago 15

Φωτογραφία: Intime

08/03/2024 23:15

|

THESTIVAL TEAM

Ρεκόρ αναμένεται να σπάσει ο χρόνος της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία γίνεται με το ηλεκτρονικό σύστημα που διευκολύνει την επιτάχυνση της ψηφοφορίας και ενώ το σύνολο σχεδόν των βουλευτών έχουν ήδη ψηφίσει – μιας και το προηγούμενο διάστημα επεξεργάστηκαν τις ρυθμίσεις και γνωρίζουν το περιεχόμενό τους – στην αίθουσα της Ολομέλειας παραμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και οι βουλευτές της Τζώρτζια Κεφαλά και Ελένη Καρεγεωργοπούλου διαβάζουν μια προς μία τις 205 διατάξεις του σχεδίου νόμου προκειμένου να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν, σύμφωνα με το protothema.gr. Αν δεν ολοκληρώσει την ψηφοφορία η Πλεύση Ελευθερίας δεν μπορεί να κλείσει το ηλεκτρονικό σύστημα, να ολοκληρωθεί η διαδικασία, να γίνει η καταμέτρηση και να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-