Miami Open: Με την Αζαρένκα στα ημιτελικά η Σάκκαρη αν περάσει τη Ριμπάκινα

1 month ago 4
MIAMI OPEN

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ 27.03.2024 | 00:31

Victoria Azarenka of Belarus reacts after defeating Jessica Pegula of the U.S. in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 24, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan) Victoria Azarenka of Belarus reacts after defeating Jessica Pegula of the U.S. in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 24, 2023. (/) NG HAN GUAN / AP PHOTO

Η Βικτώρια Αζαρένκα επικράτησε με 2-1 σετ της Γιούλια Πουτίντσεβα στα προημιτελικά του Miami Open και είναι η πρώτη τενίστρια από το ταμπλό των γυναικών που προκρίνεται στην τελική τετράδα.

Η Βικτώρια Αζαρένκα (Νο. 32) πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Miami Open, επικρατώνας με 7-6(4), 1-6, 6-3 της Γιούλια Πουτίντσεβα (Νο. 68), στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του τουρνουά.

Η Αζαρένκα περιμένει πλέον την επόμενη αντίπαλό της, η οποία θα προκύψει από την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Έλενα Ριμπάκινα. Σημειώνεται ότι το ματς της Σάκκαρη, ενώ ήταν να αρχίσει στη μία μετά μεσάνυχτα αποκλείεται να ξεκινήσει πριν τη 01:45 καθώς η αναμέτρηση της Αζαρένκα διεκόπη για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο σετ, λόγω προβλήματος με το hawkeye.

Έτσι, όλο το πρόγραμμα πήγε πίσω και εκ των πραγμάτων θα καθυστερήσει και το πρώτο σερβίς στον αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, που είναι προγραμματισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Λορέντζο Μουζέτι.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-