Β. Στίγκας: Χουντικές μεθοδεύσεις σε βάρος των Σπαρτιατών – Καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό στη Βουλή

1 day ago 1

Πυρά κατά της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ  και της Νέας Αριστεράς, για τα υπομνήματα που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές εξαπέλυσε ο Βασίλης Στίγκας, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Λίγο πριν την ανακήρυξη από τον Άρειο Πάγο των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» έκανε λόγο για «πολιτειακή και συνταγματική εκτροπή». «Εμείς οι “Σπαρτιάτες” βαλλόμαστε από παντού. Αισχρές και χουντικές μεθοδεύσεις σε βάρος μας. Ξεκάθαρα έχουμε μια πολιτειακή και συνταγματική εκτροπή» ισχυρίστηκε. «Λυπάμαι που το λέω αυτό» πρόσθεσε, «αλλά οι ζηλωτές του Πινοσέτ έχουν πετάξει τις δημοκρατικές μάσκες και δείχνουν ξεκάθαρα τις νεοταξικές προθέσεις τους και τα αντιδημοκρατικά ένστικτά τους. Μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, ακολουθούν και οι ουρές, το δημοκρατικό, με εισαγωγικά, ΠΑΣΟΚ, με τον “τελειωμένο” κύριο Ανδρουλάκη, που πραγματικά μετράει μέρες, και το απόκομμα, η Νέα Αριστερά, με τα υπομνήματα-παρωδία που προσβάλλουν βάναυσα τους Έλληνες πολίτες, αλλά και το ίδιο το δικαστικό σώμα».

Άρειος Πάγος: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές – Τα βλέμματα στους «Σπαρτιάτες»

«Μιλάνε όλοι αυτοί που λήστεψαν, καταχρέωσαν και εξαθλίωσαν την Ελλάδα. Τολμούν να υψώνουν το ανύπαρκτο ανάστημά τους απέναντι στους “Σπαρτιάτες”, τη μόνη εθνική φωνή. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που αυτοπρoσδιορίζονται ως οι θεματοφύλακες των θεσμών και των αξιών αυτού του τόπου, έχουν κόψει και έχουν ράψει ένα νόμο περί εγκληματικής οργάνωσης, εξαιρούν βέβαια εαυτούς, και βάζουν μέσα όποιον θέλουν ή όποιον δεν τους αρέσει» συνέχισε ο Βασίλης Στίγκας.

«Αστείο το υπόμνημα της Νέας Δημοκρατίας»

Επίσης, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» χαρακτήρισε «αστείο το υπόμνημα της Νέας Δημοκρατίας», υποστηρίζοντας ότι περιλαμβάνει fake news, ενώ ισχυρίστηκε ότι «ο κ.Μητσοτάκης υπέγραψε ψευδή στοιχεία, που προσπαθούν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε: «Μιλάει ο κ.Ανδρουλάκης για υποκρυπτόμενο αρχηγό. Ο κ.Ανδρουλάκης έχει το ακαταλόγιστο».

Επίσης, ο κ. Στίγκας υποστήριξε ότι «υπάρχει γερμανικός δάκτυλος στα εσωτερικά της Ελλάδας. Η νεοταξική λαίλαπα συμπιέζει και διαλύει ανθρώπους, οικονομίες, θρησκείες και πολιτισμούς. Έρχονται ακόμη πιο δύσκολες και μαύρες ημέρες για την Ελλάδα».

Ο κ. Στίγκας αναφέρθηκε και στο άγριο επεισόδιο στη Βουλή καταδικάζοντας τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Β. Γραμμένου από τον Κ. Φλώρο.  «Προηγουμένως, έγινε ένα απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο και εγώ ως πρόεδρος, αλλά και η Κοινοβουλευτική Ομάδα των “Σπαρτιατών”, το καταδικάζουμε απερίφραστα. Όπως καταδικάζουμε και την κάθε μορφής βίας από όπου και αν προέρχεται. Ειδικά όταν γίνεται σε αυτόν τον ιερό χώρο, που εμείς οι “Σπαρτιάτες” τον σεβόμαστε και τον αγαπάμε» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-