Μπέος για Κούγια: "Ουδέποτε αμφισβήτησα ότι είναι ικανότατος νομικός, ενδεχομένως η κόντρα μας να συνεχιστεί και στο μέλλον"

4 months ago 19
ΒΟΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 08.03.2024 | 15:47

(  / EUROKINISSI) Ο Αχιλλέας Μπέος EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια που τον εκπρσώπησε στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λέγοντας ότι ουδέποτε αμφισβήτησε ότι είναι ένας ικανότατος νομικός.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο επικεφαλής της νομικής ομάδας του Αχιλλέα Μπέου και του Βόλου στην εκδίκαση της έφεσης που άσκησαν κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι, η οποία διήρκησε τουλάχιστον 2.5 ώρες

Ο Αχιλλέας Μπέος λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της εκδίκαδης έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας ότι παρά την κόντρα με τον Αλέξη Κούγια που χρονολογείται περίπου από 20ετίας, ουδέποτε δεν αμφισβήτησε τις ικανότητές του στη νομική επιστήμη.

"Με τον κ. Κούγια έχουμε μια κόντρα για θέματα του ποδοσφαίρου, που χρονολογείται από 20ετίας, περίπου. Μου έχει πει πολλά, του έχω πει περισσότερα. Ενδεχομένως αυτή η κόντρα να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ουδέποτε, ωστόσο, αμφισβήτησα, έστω και κατ' ελάχιστον, αυτό που όλη η Ελλάδα γνωρίζει, ότι δηλαδή είναι ένας ικανότατος νομικός.

Έτσι σήμερα μαζί με τους άλλους ικανούς μας νομικούς ανέλαβε την υπεράσπιση της ΠΑΕ Βόλος από τη άδικη κατηγορία περί δήθεν ρατσιστικής μου επίθεσης στον ποδοσφαιριστή Τετέι. Αυτά επειδή πολλές ιστορίες με φίδια ακούγονται που εν τέλει μόνο τα συμφέροντα του Βόλου δεν εξυπηρετούν, αλλά σίγουρα βολεύουν τους αντιπάλους μας", ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-