Μπερλουσκόνι: Αντιδράσεις της οικογένειας για τις πλούσιες «παροχές» του σε νεαρές γυναίκες

1 month ago 4

Πρόκειται για γυναίκες οι οποίες είχαν πάρει μέρος στα κακόφημα πάρτι που οργάνωνε ο πρώην πρωθυπουργός. Τα πάρτι αυτά, όμως, ήταν αιτία να μη βρίσκουν δουλειά. Έτσι, ο Μπερλουσκόνι πήρε την κύρωση να τις στηρίξει οικονομικά.

Μετά το θάνατό του, όμως, τα τέσσερα παιδιά του, αποφάσισαν να διακόψουν την χορήγηση του συγκεκριμένου μηνιαίου ποσού, όπως και τη δωρεάν παροχή των ακινήτων, από το τέλος του έτους.

Η κύρωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των 2 εκ των 20 γυναικών αυτών. Η Μπάρμπαρα Γκουέρα, μέσω των δικηγόρων της, υπογραμμίζει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την είχε διαβεβαιώσει ότι η βίλα στην οποία διαμένει, στο μέλλον θα μπορούσε να περιέλθει στην ιδιοκτησία της, έστω και αν δεν μπορούσε να της τη μεταβιβάσει αμέσως διότι, λόγω δίκης που ήταν σε εξέλιξη, θα θεωρείτο διαφθορά.

Η δε Αλεσάντρα Σορτσινέλι, πρόσθεσε ότι «επρόκειτο για μια συμφωνία αποζημίωσης που θα έπρεπε να επισημοποιηθεί, γραπτώς, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής δίκης, για να αποφευχθεί υστερόβουλη εκμετάλλευσης της όλης υπόθεσης».

Σύμφωνα με την Σορτσινέλι, «οι κληρονόμοι του Μπερλουσκόνι προσβάλλουν τη ανάμνηση του πατέρα τους, ο οποίος είχε εκφράσει επανειλημμένα τη βούληση να βοηθήσει όλες τις κοπέλες, μετά την ζημία που υπέστησαν».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-