«Μπλόκο» της Λαμίας στον ΠΑΟΚ

1 week ago 6

Tεράστια και αναπάντεχη απώλεια για τον ΠΑΟΚ σήμερα στη Λαμία. Ο «δικέφαλος» του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος με την αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα της Φθιώτιδας και αυτό το 1-1 τον αφήνει πίσω στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

O ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου είχε τον έλεγχο του αγώνα, την κατοχή της μπάλας αλλά όχι καλές ενέργειες στα τελευταία μέτρα για να φτιάξει σημαντικές ευκαιρίες και να απειλήσει την εστία της Λαμίας. Ένα σουτ του Ντεσπότοφ στο 20′ και μια κεφαλιά του Οζντόεφ στο 30′ που πέρασε άουτ ήταν οι μοναδικές φάσεις της ομάδας του Λουτσέσκου.

Από το ημίωρο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, εκμεταλλεύθηκαν τα κενά στην άμυνα του «δικεφάλου» του Βορρά και στο 45’+4′ άνοιξε το σκορ με τον Σλίβκα. Μετά από στρώσιμο του Μάλτσι, ο Λιθουανός μέσος με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κοντονίκος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος και παρά την πίεσή του ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός δημιουργικά και απείλησε ουσιαστικά μόνο δύο φορές, με κεφαλιές των Τόμας και Μιχαηλίδη που πέρασαν άουτ. Η Λαμία με εξαιρετική ανασταλτική συμπεριφορά, δεν επέτρεψε στους «ασπρόμαυρους» να βάλει δύσκολα στον Κοσέλεφ και οι γηπεδούχοι κρατούσαν με σχετικά άνεση το υπέρ τους 1-0.

Στις καθυστερήσεις ο Αμαράλ είδε την κόκκινη κάρτα, οι Θεσσαλονικείς πίεσαν ακόμη περισσότερο, με το σουτ του Ντεσπότοφ να περνά λίγο άουτ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τελικά, στο 90’+9′ ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν μετά από σέντρα του Ντεσπότοφ, ο Σβαμπ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-