Νάσος Παπαργυρόπουλος: Μιλάνε για την οικογένεια μου και είναι σαν να ακούω για τον Ωνάση ή για τον Βαρδινογιάννη

3 weeks ago 17

“Έφτασα σε μια ηλικία, περίπου στα 25 μου, που πέρασα από τα σαλόνια στα αλώνια” τονίζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για το οικονομικό του υπόβαθρο και την απόφαση να βρεθεί στον στίβο της πολιτικής, ως υποψήφιος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” την Παρασκευή (05.04.2024) στο OPEN. 

“Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι γεννήθηκα σε μια οικογένεια, δεν είναι βέβαια αμαρτία και δεν το επέλεξα εγώ, που ήταν πιο εύπορη. Παρόλα αυτά έχει γίνει μια λάθος σύνδεση και όταν μιλάνε για την δική μου οικογένεια, είναι σαν να ακούω για τον Αριστοτέλη Ωνάση ή για τον Βαρδινογιάννη! Ένα λεπτό…

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που ήμασταν. Ήμασταν μια ευπρεπής οικογένεια, μπορούσαμε να κάνουμε τις διακοπές μας και να είμαστε καλά αλλά αυτό. Από εκεί και πέρα νομίζω πως είμαι ένα παράδειγμα της κρίσης στην Ελλάδα” τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

“Έφτασα σε μια ηλικία, περίπου στα 25 μου, που πέρασα από τα σαλόνια στα αλώνια! Αυτό ήταν ένα μάθημα ζωής για μένα και μου έκανε και καλό. Ψήθηκα, έφυγα από την Ελλάδα, έκανα άλλες δουλειές σε πολλές χώρες του εξωτερικού,  ήρθα σε επαφή με την ομογένεια και άρχισα να διαχειρίζομαι όλο το κομμάτι του πολιτισμού σε ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα των Ελλήνων της διασποράς στην Αμερική”.

“Εδώ ήταν σαν να μην υπήρχε μέλλον και ο καθένας, εκείνη τη στιγμή, προσπαθούσε να δει τι θα κάνει. Έτσι λοιπόν έφτασα και γω σε αυτό το σημείο που έβλεπα ότι δεν μας είχε μείνει και κάτι και προσπαθούσα να δω τι θα κάνω καλύτερο για τον εαυτό μου.

Από εκεί και πέρα όμως γύρισα πίσω, άρχισα να φτιάχνω εδώ πράγματα, κατάφερα και έκανα ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο μου” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο καθημερινό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-