Νίκος Συρίγος: Τα λεφτά που βγάζουν από την τραπ, είναι λεφτά βαμμένα με αίμα

3 months ago 13

19/01/2024 19:55

|

THESTIVAL TEAM

O Νίκος Συρίγος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την τηλεόραση, τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, αλλά και τον έρωτα.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε: «Με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Καταρχάς, με ενοχλεί ότι ρωτάμε ανθρώπους για άσχετα πράγματα, επειδή ξέρουμε τι θα απαντήσουν, για να προκαλέσουμε ντόρο. Κι αυτό το βαφτίζουμε δημοσιογραφική επιτυχία κι όχι κοινωνική αποτυχία».

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης: «Το λέω γενικά. Είναι πάρα πολλοί στον χώρο της δημοσιογραφίας, που αντί να ρωτήσουν αυτούς που πρέπει να έχουν άποψη για ένα θέμα, ρωτάνε αυτούς που όχι δεν πρέπει να έχουν άποψη, αλλά γνωρίζουμε ότι η άποψή τους θα προκαλέσει ντόρο και το κάνουμε για αυτόν τον λόγο. Μου αρέσει σε μεγάλο βαθμό η τηλεόραση, όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που δε μου αρέσουν και προσπαθώ, σαν μονάδα, να τα αλλάξω όσο μπορώ».Όσο για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που έχουν συζητηθεί από πολλούς, ανέφερε: «Φυσικά και κατάλαβα ότι θα γίνει ντόρος με αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας. Τον περίμενα τον θόρυβο, γιατί ξέρω πώς λειτουργεί η τηλεόραση. Ξέρω δηλαδή ότι αν πει κάτι ο Νταλάρας, μετά θα πάμε να ρωτήσουμε τη Σούλα γι’ αυτό κλπ. Εμένα αυτό με θλίβει, δεν είναι λογικό. Δεν μπορεί η κάθε Σούλα να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Μίλησαν όλοι, δεν υπήρξε άτομο που να μη μίλησε. Το δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι οι άνθρωποι παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε, πως όταν κάποιος τόσο σπουδαίος, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, λέει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρουμε χρόνο, να σκεφτούμε τι είπε και όχι να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια και να λέει ο καθένας την παπ***α του. Έχω μετανιώσει που δεν λέω πολλές φορές αυτό που σκέφτομαι, γιατί ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά στο διαδίκτυο. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει, αλλά για πράγματα που δεν έχω πει. Θα έπρεπε κάποιες φορές να λέω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι χωρίς περιτύλιγμα».

Ο δημοσιογράφος μίλησε επιπλέον, για την τραπ μουσική, λέγοντας πως: «Είναι η ηλικία τέτοια και είναι και αυτό το ρεύμα της τραπ που θα το βρούμε μπροστά μας. Και διαφωνώ και με τις εταιρείες. Τα λεφτά που βγάζουν από την τραπ, είναι λεφτά βαμμένα με αίμα. Δεν έχω απαγορεύσει στην κόρη μου να ακούει το οτιδήποτε, της λέω απλά την άποψή μου και νομίζω ότι σιγά σιγά το στρίβω το καράβι. Τον τελευταίο καιρό μου σύστησε και κάποια τραγούδια που δεν τα ήξερα ούτε εγώ, από το έντεχνο ρεπερτόριο», εξήγησε.

Τέλος, ο Νίκος Συρίγος δήλωσε: «Το 2023 μου έφερε ευτυχία και μακάρι να συνεχιστεί και το 2024. Πέρασα πολύ καλά. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις ανθρώπους που ερωτεύεσαι, που αγαπάς. Είναι μεγάλη δύναμη ο έρωτας και η αγάπη στη ζωή, αλλάζει η ζωή σου, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-