“Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού”: Από σήμερα στο Netflix το ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων

2 months ago 9

31/01/2024 10:50

|

THESTIVAL TEAM

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε το Alexander: The Making of a God (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού) αποκλειστικά μέσα από το Netflix. Πρόκειται για μία σειρά-ντοκιμαντέρ, όπου συνδυάζει συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, ενώ εστιάζει φυσικά στη ζωή ενός εκ των δημοφιλέστερων Αρχαίων Ελλήνων, του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix περιλαμβάνει 6 επεισόδια, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα για binge-watch, τα οποία διαρκούν από 30 έως και 44 λεπτά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Hugh Ballantyne των Manson: The Lost Tapes, The Investigator: A British Crime Story και Stolen: Catching the Art Thieves.

Δείτε το τρέιλερ:

Τον ρόλο του Μέγα Αλέξανδρου έχει αναλάβει ο Buck Braithwaite, τον οποίο μπορεί να θυμάστε από το πρόσφατο Fair Play του Netflix, ενώ εμφανίζεται και στο Masters of the Air του Apple TV+. Από την άλλη, το ρόλο του Βασιλιά Δαρείου έχει αναλάβει ο Mido Hamada. Στη σειρά εμφανίζονται και διάφοροι ειδικοί, όπως για παράδειγμα ιστορικοί και αρχαιολόγοι, μεταξύ των οποίων η καταξιωμένη Ελληνίδα αρχαιολόγος Καλλιόπη Λημναίος-Παπακώστα.

Το Alexander: The Making of a God έρχεται από την Tailfeather Productions και την Lion TV με εξωτερικούς παραγωγούς τους Lucy van Beek και Nick Catliff.

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει:

Συνδυάζοντας συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα από την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας.

Το Alexander: The Making of a God παίζει από σήμερα αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-