Ο έκπτωτος πρίγκιπας της Αλβανίας Λέκα τσακώνεται με την πρώην σύζυγό του και τον πατέρα της - Το βίντεο που έγινε viral

3 months ago 12

Ο έκπτωτος πρίγκιπας της Αλβανίας, Λέκα, διαπληκτίζεται με την πρώην σύζυγό του και βιντεοσκοπεί τον τσακωμό. Όπως φαίνεται στο βίντεο, πατέρας και κόρη επιτίθενται στον Λέκα, όταν βρέθηκε στο σπίτι τους στις 5 Μαρτίου.

Τον γύρο των social media στην Αλβανία κάνει βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο έκπτωτος πρίγκιπας της χώρας, Λέκα, να δέχεται επίθεση από την πρώην σύζυγό του ηθοποιό, Έλια Ζαχαρία, παρουσία του 73χρονου πατέρα της Γκέργκι Πολίκρον Ζαχάρια στο σπίτι της.

Τα πλάνα που κυκλοφόρησαν μετά το συμβάν έδειχναν ξεκάθαρα μόνο τη στιγμή που η πρώην σύζυγος χτυπούσε και έβγαζε βίαια τον «πρίγκιπα» της Αλβανίας από το διαμέρισμα.

Η Ελία ισχυρίστηκε ότι απλώς ήθελε να σταματήσει τον τσακωμό ανάμεσα στον πρώην σύζυγό της και τον πατέρα της. Είπε ακόμη ότι γύρισε στο σπίτι και τους βρήκε έτσι αλλά και ότι η ίδια δεν πήρε μέρος στο επεισόδιο.

Πάντως, μετά το περιστατικό το πρώην ζευγάρι, κατέφυγε στην αστυνομία όπου και αλληλομηνύθηκαν, ενώ το συμβάν διερευνάται από την εισαγγελία.

«Έχεις τελειώσει την 4η δημοτικού…»

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται να λέει η Έλια Ζαχαρία, ο Λέκα είχε προηγουμένως χειροδικήσει κατά του πρώην πεθερού του. Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος κατηγορεί τον έκπτωτο πρίγκιπα ότι έχει παραπλανήσει τον κόσμο σε ότι αφορά την μόρφωσή του, λέγοντας πως έχει τελειώσει μόλις την 4η δημοτικού…

«Άγγιξες τον πατέρα μου που σε τάιζε με το χέρι του. Πυροβόλησες τον πατέρα σου που είναι 70 ετών. Πυροβόλησες τον μπαμπά μου, θα σε πάω στο δικαστήριο, μην είσαι το θύμα. Χτυπήσατε τον πατέρα μου. Δεν έχεις σχολείο, έχεις μόνο τέσσερις βαθμούς και ήσουν σύμβουλος του Προέδρου της χώρας. Παραποιήσατε τα στοιχεία, είπατε στο αλβανικό κράτος ότι είστε μορφωμένοι».

Ο πρίγκιπας κατέγραψε αυτή τη στιγμή βίας και κατέθεσε το υλικό στην αστυνομία, όπου υπέβαλε καταγγελία και ζήτησε εντολή προστασίας. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και στο νοσοκομείο «Μητέρα Τερέζα» για ιατρική περίθαλψη.

Η ανακοίνωση του Παλατιού 

Η αλβανική βασιλική αυλή εξέδωσε ανακοίνωση, κατηγορώντας την αστυνομία για τη διαρροή του βίντεο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρίγκιπας Λέκα το απόγευμα της 5ης Μαρτίου δέχθηκε σωματική επίθεση με αντικείμενα από την πρώην σύζυγό του και τον πρώην πεθερό του και τα βίντεο αυτής της στιγμής έχουν δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα βίντεο έχουν κατατεθεί μόνο στο αστυνομικό τμήμα από τον πρίγκιπα Λέκα ως υλικό αποδεικτικό στοιχείο για τη βία που του ασκήθηκε. Όμως, παρότι θεωρήθηκε μυστικό, το υλικό αυτό, μαζί με τη δήλωση, κυκλοφόρησε ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα και στα μέσα ενημέρωσης, μεταδίδοντας δυσάρεστες εικόνες και με βίαιο περιεχόμενο. Ο βασιλικός οίκος εκφράζει βαθιά απογοήτευση για τα όργανα επιβολής του νόμου που υποπτευόμαστε ότι παραβίασαν το δικαίωμα στην ανωνυμία διανέμοντας βίντεο τρίτων. Ζητάμε επίσης την παρέμβαση της αστυνομίας και των αρμόδιων οργάνων για τη διαγραφή αυτών των εικόνων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα ενημέρωσης».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-