Μάχη στη ΜΕΘ για τον Δημήτρη Κόκκοτα μετά το έμφραγμα - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν - Συγκλονίζει ο στυλίστας που κάλεσε ασθενοφόρο

3 weeks ago 7

Μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» δίνει ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκκοτας που υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκκοτας έχει βαριά κλινική εικόνα και οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Υπέστη οξύ έμφραγμα, υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, αγγειοπλαστική και του τοποθετήθηκε στεντ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στην καρδιολογική ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική για να διαπιστωθεί τι βλάβες έχει υποστεί ο οργανισμός του από το έμφραγμα.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (29.03.24) η εκπομπή Happy Day στον Alpha, για την κατάσταση  της υγείας του Δημήτρη Κόκκοτα, του τοποθετήθηκε στεντ.

Η δημοσιογράφος, Ευάννα Ζουμπούρογλου που βρισκόταν στα παρασκήνια του J2US το απόγευμα της Πέμπτης (28.03.24) ανέφερε ότι στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον είδε λίγο πιο κακόκεφο σε σχέση με άλλες φορές.

Το νοσοκομείο Γεννηματάς εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής – συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Μιλώντας στο Happy Day, ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά και κάλεσε το ασθενοφόρο, ο στυλίστας του J2US Κώστας Ζήσης, περιέγραψε την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Δημήτρης Κόκκοτας τη στιγμή του εμφράγματος.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.

Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-