Ο Όμιλος Motor Oil στο πλευρό της πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

1 month ago 4

Με διαχρονικό αίσθημα φροντίδας για τον αθλητισμό, για όλα όσα εμπνέουν, δίνουν ενέργεια καθώς και όσες και όσους αποτελούν πρότυπα, ο Όμιλος Motor Oil, στέκεται δίπλα στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, υποστηρίζοντάς την στο ταξίδι της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

_.-.jpgH Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι πρωταθλήτρια στο βάδην

Η Αντιγόνη είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και φοιτήτρια Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διαχείριση Αθλητισμού για ΑΜΕΑ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει ήδη σημειώσει πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις στα 20χλμ βάδην και στα 35χλμ βάδην, σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, όπως η 3η θέση στα 35χλμ. βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, καθώς και η 1η θέση στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο αλλά και η 1η θέση στα 35χλμ. βάδην στο ίδιο Πρωτάθλημα.

Μια σπουδαία αθλήτρια που η επιμονή της, η στόχο-προσήλωση, η συνέπεια, η σταθερότητα και ο σεβασμός συμβαδίζουν απόλυτα με τον αξιακό κώδικα που διέπει τη γενικότερη δραστηριότητα και το δημόσιο αποτύπωμα του Ομίλου Motor Oil εδώ και 50 χρόνια.

Η Μotor Oil θα σταθεί συνταξιδιώτης στο πλευρό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, στην βάδιση της για νέες κατακτήσεις, φροντίζοντας ουσιαστικά και έμπρακτα για την καλύτερη προετοιμασία της.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-