Ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Μπεν ΜάκΛεμορ συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού σύμφωνα με δημοσιεύματα της ΗΠΑ

2 weeks ago 21

O πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Μπεν ΜάκΛεμορ βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αμερική.

Άσχημα νέα έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με τον Μπεν ΜάκΛεμορ, ο οποίος στις αρχές της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Αμερική, ο 31χρονος μπασκετμπολίστας έχει συλληφθεί από τις αρχές, καθώς κατηγορείται με βιασμό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα το «KGW» και αναπαράγεται από το «Bleacher Report» ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ συνελήφθη το πρωί της Τρίτης(9/04/24) και οδηγήθηκε σε φυλακή του Όρεγκον Σίτι, με τον ίδιο μάλιστα να αντιμετωπίζει και άλλες κατηγορίες.

Μια εξέλιξη πολύ άσχημη, η οποία σε περίπτωση που αποδειχθεί πως είναι αλήθεια, βάζει επί της ουσίας «ταφόπλακα» στην καριέρα του ΜάκΛεμορ.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο ΜάκΛεμορ στις αρχές της σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, από την οποία αποχώρησε λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπρέογκαν, από την οποία αποδεσμεύτηκε δείχνοντας και εκεί κακή συμπεριφορά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-